Skip to main content

Donderdag 21 november | Let’s get digital

Door technologische ontwikkelingen en door toenemende klantbehoeften zijn organisaties genoodzaakt om te digitaliseren en dus te transformeren. Dit resulteert veelal in een (her) formulering van de bedrijfsstrategie en doelstellingen, bepaling van (nieuwe) kritieke succesfactoren en doorvertaling naar de juiste activiteiten en prioritering van projecten die de veranderingen moeten gaan realiseren. Echter, transformaties en veranderingstrajecten in het kader van “let’s get digital” blijken in de praktijk lang niet altijd succesvol. Hoge kosten, lange doorlooptijden en onvoldoende meetbare resultaten zijn veel gehoorde valkuilen. Het strategisch managen van het project portfolio is een zeer effectief instrument om het hoofd te bieden aan de complexiteit en dynamiek van steeds veranderende omstandigheden.

Mavim helpt organisaties bij het definiëren van een reeks strategische projecten om de gewenste transformatie te realiseren. De centrale opslag in Mavim stelt project- en programmamanagers in staat om binnen de vertrouwde Visio-omgeving en door de naadloze aansluiting met Microsoft Project verschillende projecten gelijktijdig te analyseren en beheren.

Kijkje in de Keuken bij DEEN

09:30 - 12:00 DEEN Supermarkten, Hoorn

Op 21 november nemen we een kijkje in de keuken bij DEEN Supermarkten. Zo zal Jan Koen, IT Manager bij DEEN deze ochtend zijn ervaringen met digitale transformaties delen en laat Ron Dubbeld, IT Service Coördinator aan de hand van een live demo zien hoe zij het Mavim Platform hierbij inzetten. We sluiten de ochtend af met een exclusieve rondleiding door het bedrijf.

Webinar Hoe optimaliseer je de impact van RPA met een Digitale Tweeling van je Organisatie - On Demand

11:00 - 11:30 Online

Benieuwd naar hoe je het DTO-concept ook binnen jouw organisatie kunt toepassen? Hoe je met een DTO de impact van veranderingen kunt voorspellen? En hoe een DTO een oplossing biedt voor de verschillende uitdagingen? Bekijk dan dit webinar.

Webinar Enterprise Architectuur & IT Portfolio Management - On Demand

13:30 - 14:00 Online

In dit webinar laten wij je zien hoe ondersteuning van Enterprise Architectuur en IT Portfolio Management is vormgegeven in de Mavim software. Waarbij handige functies als de import van CMDB’s, (data)velden, rapporten en dashboards een hoofdrol spelen.

Copyright © 2019 Mavim B.V.