Skip to main content

Maandag 18 november | Everybody’s changing

We leven in een tijd van ongekende dynamiek waarin veranderingen – zowel op technisch, sociaal als op economisch vlak – elkaar in rap tempo opvolgen. Om te overleven en te floreren moeten organisaties voortdurend kunnen innoveren en zich snel aanpassen aan nieuwe situaties. Transformaties kunnen bestaan uit een verandering in de missie, een herontwerp van de organisatie, nieuwe systemen of IT-infrastructuur. Deze brede veranderingen beïnvloeden niet alleen mensen, maar ook processen en technologie.

Om organisatiebrede verandering te realiseren én te versnellen, heeft Mavim een oplossing ontwikkeld, die een verbinding smeedt tussen de bedrijfsvoering en IT, waarmee een organisatie kan anticiperen op veranderingen en kansen kan benutten wanneer deze zich voordoen.

Webinar Lean - On Demand

09:30 - 10:00 Online

Tijdens dit webinar helpen de Processpecialisten jou om vanuit een Lean-perspectief naar je organisatie te kijken. Hoe kun je efficiënter samenwerken en hoe stel je de klant centraal.

Workshop Verandermanagement in de praktijk

10:00 - 12:30 De ProcesCentrale, Rotterdam

Laat je inspireren door onze experts en ontdek de handige tips & tricks voor het managen van veranderingen binnen jouw organisatie. 

Webinar Change management - On Demand

11:00 - 11:30 Online

Iedereen werkt agile, maar hoe krijgen we de mensen mee als veranderingen nog sneller kunnen worden doorgevoerd? In dit webinar staat de wereldstandaard Prosci op het programma. We laten enkele belangrijke elementen, zoals het veelgebruikte ADKAR model zien, waar iedereen direct mee aan de slag kan.

Webinar Succesvol veranderen met Mavim - On Demand

13:30 - 14:00 Online

Waarom onze klanten Mavim inzetten om succesvol te veranderen? Door de use cases van een drietal klanten in dit webinar maak je kennis met de concrete toepassing van het platform. We vertellen hoe zij Mavim hebben ingezet om bijvoorbeeld beter samen te werken of een ERP systeem volledig binnen tijd en budget én naar gewenste standaarden te implementeren.

Webinar The vital ingredients for successful change management - On Demand

15:00 - 15:30 Online

Tijdens dit Engelstalige webinar zal Nick Warn, Managing Director bij Keypath, een overzicht geven van de essentiële elementen voor bedrijfstransformatie, de gemeenschappelijke faalfactoren benoemen en de benodigde strategieën en hulpmiddelen voor een succesvolle verandering onder de loep nemen.

Copyright © 2019 Mavim B.V.