Skip to main content

Vrijdag 22 november | Move on up

Ongeacht hoe of waarom jouw organisatie ervoor heeft gekozen om te digitaliseren en welk platform gebruikt zal worden om deze transformatie te realiseren; dit zal zijn weerslag hebben op de bedrijfsstrategie, de organisatie en operationele modellen. En is een transformatie binnen jouw organisatie van invloed op vele niveaus – van processen, klantinteracties, risico's en beheersmaatregelen tot de architectuur, de onderliggende infrastructuur en de manier waarop mensen werken.

Met Mavim heb je een ultiem platform in handen dat voor jouw organisatie als een navigatiesysteem of GPS kan dienen en jouw organisatie daarmee naar een hoger niveau kan tillen. Je weet waar je naartoe wilt en hoe je er komt, maar je kunt niet voorspellen waar de files (of snelheidscontroles) zijn. Wat als er iets verandert terwijl je rijdt? Jouw GPS analyseert de omstandigheden op de weg en laat je weten op welke manier je je bestemming zo snel mogelijk bereikt. Door elk bedrijfsmiddel in jouw organisatie onderling te verbinden, creëert Mavim een kaart van bedrijfsactiviteiten om je te helpen veranderingen te monitoren, impact te meten en weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen om jou te helpen je bestemming te bereiken.

Webinar Deep Dive Mavim Portal - On Demand

09:30 - 10:00 Online

Tijdens de Deep Dive Mavim Portal gaan we uitgebreid in op de publicatieomgeving van Mavim: De Mavim Portal.

Themaworkshop BPM

09:30 - 12:30 (incl lunch) Mavim, Noordwijk

De Themaworkshop BPM is interessant voor ervaren Mavim-gebruikers, die willen weten hoe je het Mavim platform in het kader van Business Process Management het beste in kunt zetten.

Webinar Mavim & Office 365 - On Demand

11:00 - 11:30 Online

Benieuwd naar de mogelijkheden én voordelen van combinatie van Office 365 en Mavim? Volg dan zeker dit webinar.

Copyright © 2019 Mavim B.V.